10 augustus 2024: Dorpsschuttersfeest!

Het komt er weer aan, ons jaarlijkse Dorpsschuttersfeest!

Op zaterdag 10 augustus aanstaande, kunnen verenigingen, bedrijven, gezinnen en vriendenclubs uit Heel en daarbuiten, er vanaf 14:00 uur op los knallen met de beroemde ‘zware buks’ en de windbuks. Op ons schietterrein aan de Pannehof, tussen Heel en Beegden.

Hoe werkt het?

Je zoekt 5 mensen die samen met jou een zestal willen vormen, bedenk een leuke teamnaam, koop een schietkaart en één van onze buksmeesters zal jullie begeleiden op weg naar een mooi resultaat.

Een schietkaart kost 12 euro, en ze zijn te koop van 14:00 tot 17:30 uur. Uiteraard mag je zo vaak meedoen als je wilt, en in zoveel zestallen als je wilt.

Voor de winnende zestallen zijn er prijsbekers mét prijzengeld, en het winnende dameszestal kan een aparte prijsbeker in de wacht slepen.

Aandacht voor de jeugd

Ook dit jaar is er voor de jeugd (10-16 jaar) een speciale schietbaan ingericht. Hier wordt onder deskundige begeleiding met een luchtdrukbuks op de befaamde bölkes geschoten in een speciale kast. Dit jeugdschieten kan met drietallen of individueel. En…de jeugd schiet gratis!

Bovendien zullen onze eigen jeugdleden onderling schieten voor de titel “Jeugd Koning of Koningin 2024”. Ook dat beloofd weer een spannende strijd te worden.

Gezelligheid gegarandeerd.

Voor gezellige muziek wordt natuurlijk gezorgd, aan spijs en drank zal niks mankeren en een vrolijke sportieve spanning is gegarandeerd.

10 augustus! Noteer het alvast in je agenda. Iedereen kan deelnemen. Het dorpsschuttersfeest in Heel is vertier voor jong en oud!

Let op! We gebruiken echte wapens, en daarmee moeten en zullen we ons aan strenge regels houden. Eén van die regels is dat we jullie zullen vragen naar een geldig ID. Zonder geldig ID is deelname helaas niet mogelijk. Breng dus je rijbewijs, ID kaart of paspoort mee!